Halloween party ideas 2015
















Prvo, potrebo je skinuti najnovi ključ za željni paket programa, u ovom slučaju DIGI TV.

Da bi uopće mogli zamijeniti ključ u vPlug-u, potrebno je naći ikonicu vPlug-a u System Tray-u, i pozvati "Monitor".


To sa radi tako da se desnom tipkom miša klikne na ikonicu, otvara sa padajući izbornik i bira se opcija "Monitor". Vidi grafiku:







































Kada se otvori "Monitor" prikazane se informacije, koje sada nisu bitne, između ostalih, prikazan je i ključ koji je u datom trenutku korišten za dekodiranje signala. Vidi grafiku:

































Prikazan je trenutni ključ, a i poruka da je ključ nevažeći. Da bi ključ zamijenili potrebno je u TXT datoteci, koju smo prije skinuli, označiti Key 00, kliknuti na označeni ključ desnom tipkom miša, u padajućem izborniku, potrebno je birati "Copy". Vidi grafiku:
























Kada smo to napravili, možemo zatvoriti tekstualnu datoteku sa ključevima i otvoriti uređivanje ključa u vPlugu. To se radi tako da kliknemo desnom tipkom miša na ključ u vPlugu, u padajućem izborniku biramo "Edit selected key". Vidi grafiku:


























 





Po kliku otvara se sljedeći prozorčić. Vidi grafiku:
























Kada je otvoren prozorčić uređivača ključa, potrebno je označiti postojeći ključ lijevom tipkom miša, i kliknuti desnom tipkom na ključ, u padajućem izborniku, birati opciju "Paste" čime smo ključ iz tekstualne datoteke "prenjeli" u uređivač ključa u vPlugu. Kad je ključ kopiran dovoljno je kliknuti na "OK". Vidi grafiku:


























Pošto je novounešeni ključ, važeči ključ, poruka u vPlugu je "OP Key" što znači važeći ključ i za nekoliko trenutaka pojavljuje se slika u video okviru DVB programa. Vidi grafiku:






















Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.