Halloween party ideas 2015



Prema neslužbenim informacijama, nekada popularna privatna televizijska stanica iz Srbije, BK Televizija vjerovatno će sljedeće godine ponovno konkurisati za nacionalnu frekvenciju.
Prisjetimo se da je BK Televizija 5. decembra prošle godine ponovno počela emitirati program nakon višegodišnje pauze. Program je startao na internetu na youtube kanalu informativnom emisijom Telefakt.
Iako je od tada do danas nekoliko puta najavljivan i početak emitiranja u eteru, to se ipak nije dogodilo. BK Televiziju je pokrenuo, 5. decembra 1994. godine, srbijanski biznismen Bogoljub Karić. BK Televizija je emitirala informativne emisije, kvizove od kojih su neki popularni širom svijeta ("Želite li da postanete milioner?", "Najslabija karika). Još neke autorske emisije bile su "Eustahijeva truba", "Mala srpska čitanka", "Ekonomalija" i druge. Na ovoj televiziji emitovao se i jutarnji program "Budilnik".
BK TV jedna je od prvih privatnih televizija u Srbiji koja je uvela teletekst i počela sa emitiranjem satelitskog programa, prvo za područje Evrope, Severne Afrike i Bliskog Istoka (pomoću satelita Hotbird), a kasnije i za područje Australije i Severne Amerike.
Dana 5.maja 2006.godine BK TV je izgubila licencu za emitiranje programa.

Objavi komentar

Kiki

{picture#http://4.bp.blogspot.com/-nV6LK9TU8l0/UgJAISr4_TI/AAAAAAAAAjk/k-45Oanm8bY/s1600/man-of-steel.png} Admin Satelitski-Kljucevi

satelit74

{picture#https://1.bp.blogspot.com/-N1aIPRVeooc/VquMMieRrFI/AAAAAAAAADs/6GlgvX0Ew-s/s119/avatar-4997.jpg} Autor of Satelitski-Kljucevi
Pokreće Blogger.